Contactgegevens
van Cadsand Financieel Advies - VCFA
Corrie van Cadsand
Hoogsteen 5
4851 WN Ulvenhout

T +31(0)6 14 64 81 40

Disclaimer

Inhoud

De informatie op deze website is door Van Cadsand Financieel Advies (VCFA) met zorg samengesteld. Voor de juistheid of volledigheid van de informatie op deze site kan VCFA niet instaan. Genoemde informatie is uitsluitend als indicatie bedoeld en kan door VCFA, zonder voorafgaande aankondiging, op ieder moment worden gewijzigd.

VCFA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan informatie en gegevens op deze site.

VCFA kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Copyright

De afgebeelde gegevens op deze website, waaronder teksten, foto’s illustraties, handels- en merknamen, logo’s en beeldmerken, zijn eigendom van VCFA, dan wel bij VCFA rechtsgeldig in gebruik. Gebruik van de website geeft gebruiker geen enkel recht op gebruik van de afgebeelde gegevens.

Overname of vermenigvuldiging van de gegevens op deze website, dan wel van de door VCFA verstrekte informatie op deze website is –anders dan uitsluitend voor privégebruik- niet toegestaan zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van VCFA.